Materijali za hidroizolaciju

/ bitna je kvaliteta

Polimercement

POLIMERCEMENT

Jednokomponentni ili dvokomponentni, elastični polimercement za hidroizolaciju betonskih površina izloženih pozitivnom i negativnom hidrauličkom tlaku.

POLIMERCEMENT – PODRUČJE PRIMJENE: Hidroizolacija betonskih i zidanih konstrukcija izloženih pozitivnom i negativnom hidrauličkom tlaku. Preporuča se za kupaonice, balkone, terase, parkirališta, podzemne konstrukcije, spremnike, kanale i bazene za plivanje.

POLIMERCEMENT – PRIMJERI PRIMJENE
• Hidroizolacija betonskih potpornih zidova.
• Hidroizolacija podzemnih parkirališta, podruma, bazena za plivanje, spremnika i okna dizala od negativnog tlaka vode.

POLIMERCEMENT – TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
Jednokomponentni ili dvokomponentni mort na bazi cementnih veziva( polimer cement), finih inertnih materijala, specijalnih dodataka i sintetičkih polimera u vodenoj disperziji. Kada se dvije komponente zamiješaju, dobije se masa plastične konzistencije. Može se nanijeti na horizontalne i vertikalne površine gleterom, u debljini od najmanje 2 mm. Zahvaljujući visokom udjelu i kvaliteti sintetičkih smola, očvrsli sloj je visoko fleksibilan i ostaje stabilan u svim uvjetima okoliša. Kada se zamješa, proizvod je visoke prionjivosti. Polimer cement je potpuno vodonepropustan od pozitivnog tlaka, i vodonepropustan na negativni tlak do 1,5 bara (15 m vodenog stupca). Nakon vezanja, otporan je na topive soli koje su prisutne u morskoj vodi ili u tlu, kao što su kloridi i sulfati. Polimer cement ima odličnu prionjivost na sve podloge na bazi cementa koje su čvrste i čiste. Sve ove karakteristike polimercementa štite konstrukcije i drže ih suhima dugi niz godina. S paropropusnošću osigurava ugradnju kod zaostataka vlage u cementnoj glazuri, tako da ti ostatci vode mogu ispariti bez da odvoje polimercement od cementne glazure.
HIDROIZOLACIJA KUPAONICA BALKONA MAKARSKA 10 GODINA GARANCIJE 01HIDROIZOLACIJA KUPAONICA BALKONA MAKARSKA 10 GODINA GARANCIJE 02HIDROIZOLACIJA KUPAONICA BALKONA MAKARSKA 10 GODINA GARANCIJE 03HIDROIZOLACIJA KUPAONICA BALKONA MAKARSKA 10 GODINA GARANCIJE 04

Related Posts
Sintetičke folije PVC i TPO ( 2 srp,2014 )
Polimercement ( 2 srp,2014 )
Bitumenska traka ( 2 srp,2014 )
Written by
Call Now Button