O nama

/ Stručnost prije svega


Hidroizolacija Krstanović
aktivno započinje s radom 2013. godine nakon gašenja hidroizolacijskog obrta “KRSTA” koji je osnovan 2001. godine. Od osnutka, svojim vlastitim pristupom u praćenju trendova razvoja izolacijskih sustava uspijevamo zadovoljiti složene zahtjeve naših klijenata.

Tijekom našeg razvoja izveli smo veliki broj hidroizolacijskih radova različitih vrsta i namjena
te stvorili stručno osposobljene ljude za izvođenje i rješavanje najsloženijih radova u hidroizolaciji te se specijalizirali za izvođenje hidroizolacije ravnih krovova, terasa, temelja, bazena i sl.

Garancija

Kako su neke od prvih garancija istekle a odnosile su se na početke našeg poslovanja u Hrvatskoj, inspekcijom tih izolacija utvrđeno je da su i dalje u prvoklasnom stanju što smo i očekivali.

Stručnost

Naš stručni tim prije odluke o usvajanju određenog materijala u svoj proizvodni program, pomno razmatra sve bitne čimbenike. Pri tome se u obzir uzimaju tehničke karakteristike proizvoda, mogućnosti primjene, adekvatnost našim klimatskim uvjetima, tradicija i iskustva drugih izvođača, stručna podrška samog proizvođača te norme po kojima su ispitivanja vršena.

Radni Tim
Radni Tim
Težimo savršenosti

Već od samih početaka našeg rada odabrali smo tehnologiju sintetičkih membrana kao najbolje riješenje zbog jednostavnosti izvedbe i trajnosti na koju dajemo dugogodišnju garanciju. Tako smo većinu hidroizolacija tijekom zadnjih 10 godina izveli upravo tim hidroizolacijskim sustavima koji su se i u našem primjeru pokazali besprijekorni i dugotrajni. Jedino stalnim školovanjem naših djelatnika, korištenjem najkvalitetnijih alata za izradu hidroizolacije (LEISTER), uspjeli smo postići kvalitetu izvedbe hidroizoalcijskih sustava te smo time dobili na kvaliteti i trajnosti hidroizolacije.

Kod izvedbe hidroizolacija najvažnija je preciznost u svakom detalju. Stoga je odabir odgovarajućeg materijala od iznimne važnosti. Također moramo napomenuti da sve kritične detalje izvodimo tipskim elementima tvorničke izrade poput proizvođača
Sika, Mapei, Flag, Murexin, Kerakoll, Katran, Buscher Hoffman, Bauder, Technokolla itd.

Zbog eventualnih mehaničkih oštećenja ili naknadnih prodora kroz izolaciju od velike je važnosti i mogućnost naknadnog spajanja materijala tj. popravka oštećenja istim materijalom.

Jedan od preduvjeta uspješne izvedbe su i vrhunski alati koje koristimo za spajanje PVC folije poput samohodne varilice koja automatski regulira zadanu temepraturu zavarivanja čime je konačno izbjegnut ljudski faktor prilikom određivanja adekvatne temperature zavarivanja što je zbog promjena u naponu često dovodilo do promjene temeperature.
Danas većina proizvođača PVC hidroizolacija proizvodi i vlastiti lim presvučen slojem istovjetne folije što omogućava izradu spojne limarije na koju se potpuno pouzdano može spojiti hidroizolacijska folija bez straha od mogućeg pucanja spoja zbog različitih koeficijenata rastezanja kao što je to bio slučaj u varijantama spajanja npr. bitumena na pocinčani lim ili sl.

Također i ostali elementi sustava odgovaraju osnovnom materijalu hidroizolacije i od toga se sastoji veliki uspjeh koji su postigli ovakvi hidroizolacijski sustavi. Upravo na takvim, provjerenim, hidroizoalcijskim sustavima temeljimo svoj uslužni program. Bez obzira na to, svojim klijentima, ipak omogućavamo odabir različitih hidroizolacijskih sustava s tim da klijent može odabrati isključivo sustav koji je naš stručni tim odobrio i za koji možemo preuzeti garanciju.

Kontinuirano tijekom svoga postojanja podižemo razinu svojih usluga kako bi osigurali kvalitetu svih elemenata potrebnih za uspješnu izvedbu hidroizolacija od zaprimanja zahtjeva, analize stanja, odabira tehnologija, izrade ponuda, procesa ugovaranja, pripremi izvedbe, izvođenja radova, nadziranja izvođenja, zaključenja posla te praćenja izvedenih radova. Od samih početaka shvatili smo da jedino stručan tim može osigurati kvalitetu u tako važnom segmentu graditeljstva kao što su hidroizolacijski radovi. Nakon više godina upornog rada i ulaganja u znanje uspjeli smo stvoriti takav tim. Nastojimo da naš svaki ugovoreni posao postane ujedno i naša referenca.

Ako tražite izvoditelja hidroizolacijskih radova – onda svakako tražite kvalitetu!
Naši Partneri
Povjerenje na prvom mjestu
Logo_Sika_AG Hidroizolacija Krstanovic partner
Call Now Button