PVC folija

PVC folija

Postavljanje sintetičkih membrana.

Sintetičke krovne membrane PVC folija ili TPO folija obično se postavljaju kao “slobodno položeni” sustav.

Slojevi se mogu učvrstiti mehanički ili pomoću odgovarajućeg opterećenja (balasta). Ako se membrane učvršćuju mehanički, za rubna i unutarnja područja radi se plan učvršćenja u skladu s EN 1991 1-4. Za sustave s opterećenjem smiju se koristiti samo posebno dizajnirane i testirane krovne membrane.

Čimbenici koji određuju vrstu krovne hidroizolacijske membrane koja će se koristiti za određenu primjenu su specifični uvjeti poput stajaće vode, mikroorganizama i prodor korijena.

Sintetičke krovne membrane iznimno su tanke i imaju vrlo specifične ciljane osobine pa iz tog razloga predstavljaju vrlo učinkovit hidroizolacijski sustav koji je ujedno i izdržljiv i pouzdan.

Hidroizolacija laganih krovova na industrijskim i poslovnim objektima obično povlači za sobom tek osnovne do umjereno stroge zahtjeve. Za te primjene Bauder može ponuditi višenamjenski sustav rješenja baziran na PVC-P.

BauderTHERMOFOL jednoslojna hidroizolacija ispunjava sve trenutne standardne zahtjeve i može se pouzdano ugraditi i u projektima novogradnje, kao i sanacije.

1 2 3 7
Call Now Button